Mina filer - Importera

I Mina filer kan du importera dokument från andra tjänster (tex Dropbox).

Klicka på de tre punkterna i övre delen av navigeringsvyn. I menyn som visas kan du sedan välja en tjänst att importera ifrån (detta kräver att du har tjänsten installerad på din enhet).

Efter att du valt tjänst kan du sedan välja din fil i det nya fönstret som öppnas.

Se videon nedan för att se hur du kan importera till mina filer.