Ta bort offline

För att ta bort innehåll ifrån offline behöver man endast föra tillbaka offlinereglaget till sin ursprungliga position.

Dokument som tidigare har varit satta till "tillgängliga offline" finns fortfarande kvar på enheten, men går ej att läsa utan internetuppkoppling. Detta för att snabbare kunna visa dem vid återbesök.

Du kan känna igen tidigare nedladdade dokument via den ljusgråa ikonen med en klocka till vänster om dokumentnamnet.

Om man vill tömma tidigare nedladdat material på sin iOS-enhet kan man göra det via enhetens Inställningar, Netpublicator och sedan aktivera reglaget "Rensa cachade dokument". Nästa gång appen öppnas kommer cachen att tömmas.