Pushnotiser

Pushnotiser används för att visa notiser från organisationen när appen inte är aktiv.

När man installerar appen visas en pop up med frågan om man tillåter appen att skicka pushnotiser.

Om man inte får pushnotiser eller om man inte tillät appen att ta emot pushnotiser och man har ångrat sig så kan man ändra i enhetens inställningar.

Från hemskärmen välj Inställningar och sedan i vänstermenyn Netpublicator. Välj notiser och sedan aktivera reglaget för Tillåt notiser.

Se videon nedan för hur du kan aktivera / avaktivera notiser för Netpublicator.