Navigering

Denna sektion beskriver hur man navigerar sig fram i appen.

Navigeringsvyn
Den vänstra vyn utgör navigeringsvyn i vilken man kan navigera runt bland mappar, mötesdatum, och dokument. Den kan döljas genom att man klickar på knappen med tre horisontella streck.

Dokumentvyn
Den högra vyn utgör dokumentvyn i vilken man kan läsa dokument samt använda dokumentrelaterade verktyg.

Bläddra bland mötesdatum, mappar och dokument

När appen startas så visar navigeringsvyn din toppnivå med information.

Navigeringsvyn innehåller en blandad lista med mötesdatum, mappar, och dokument, där respektive ikon visar på om det är ett mötesdatum, mapp, eller dokument.

Vad som visas på toppnivån beror på dina tilldelade behörigheter, beroende på exempelvis nämnds, styrelse - eller partitilllhörighet. Vänligen kontakta din administratör för systemet om denna information inte skulle stämma.

Klickar man på ett dokument i listan så kommer detta att öppnas i den högra vyn, i den så kallade dokumentvyn.

När ett dokument är öppnat så visas detta också i navigeringsvyn med en gråmarkering på de mappar och mötesdatum som utgör sökvägen till dokumentet. Klickar man på ett mötesdatum eller en mapp så kommer en ny lista att laddas med mötesdatumets eller mappens innehåll.

Om man går ner en nivå i ett mötesdatum eller en mapp så visas en knapp i navigeringsvyns vänstra översta hörn med vilken man kan återgå till tidigare nivå. Så länge denna knapp visas så går det att stega uppåt i strukturen genom att klicka på knappen.

Då man står på toppnivån så kan man inte navigera högre upp i strukturen och då visas inte längre knappen i navigeringsvyns vänstra översta hörn.