Verifiering

Vissa mötesdatum, mappar, eller dokument kan kräva 2-facktorsverifiering vilket indikeras med ett hänglås i navigeringsvyns lista.

Då man klickar på ett mötesdatum eller en mapp som kräver verifiering så kommer följande dialogruta upp istället för att innehållet laddas.

Klickar man på begär kod så skickas ett sms med en pin-kod till det registrerade mobilnumret som tillhör ditt konto.

Denna pin-kod anges med tangentbordet och därefter laddas den mapp, mötesdatum eller dokument som man begärt.

Efter 15 minuters inaktivitet (konfigurerbart per kund) ställs man automatiskt på toppnivån igen varpå man behöver verifiera om sig för att få tillgång till material som kräver verifiering.

Avsluta session

Om du är klar med ditt arbete i appen och har läst dokument som kräver SMS verifiering kan du själv avsluta din session. Du gör det under inställningar och avsnittet ”SMS Verifiering - Avsluta session”

Avslutar man sin session kan man inte läsa dokument eller se de objekt som kräver SMS verifiering utan att verifiera sig på nytt.