Återställ / Skapa lösenord

Om du har ett Netpublicator-konto men saknar ett lösenord (eller inte kommer ihåg/känner till det) kan du skapa dig ett genom att trycka på lösenordshjälp.

Lösenordshjälpen finner man genom att klicka på länken Lösenordshjälp som man finner under inloggningsdialogen.

Genom att fylla i din email som är kopplad till ditt Netpublicator-konto kan du återställa/skapa dig ett nytt lösenord. Det gäller även om du aldrig tidigare haft ett lösenord till tjänsten.

Klicka i boxen för att få upp ett tangentbord på skärmen och ange din användares email-address och klicka på skapa lösenord.

Ett email skickas då till din email-address som är registrerat för ditt konto. E-mailet innehåller en klickbar länk. När du klickar på länken så kommer du till Netpublicators hemsida där du kan skriva in ett nytt valfritt lösenord. Starta därefter appen Netpublicator igen.