Logga ut

Att logga ut innebär att allt material som har gjorts tillgängligt offline raderas (ej Mina filer) och att osynkade noteringar raderas utan att ha laddats upp till servern. Dessa noteringar går alltså aldrig att få tillbaka!

Logga ut görs då man vill byta användare, glömt PIN-koden till applikationen, eller vill radera allt material från offline på snabbast möjliga sätt.

Du kan logga ut genom att klicka på knappen “Logga ut” under inställningar som nås genom att klicka på de tre punkterna i nedre vänstermenyn.

Då du loggar ut så raderas allt material som du gjort tillgängligt offline.

Material i Mina filer raderas inte.