Navigering

Om appen körs på en iPad kommer ni efter inloggning mötas av en vy som innehåller en sidomeny. På iPhone kommer menyn att visas som helskärm.

Begärda signeringar

I menyn visas de dokument som ni förväntas att signera eller avböja.

Informationen som är tillgänglig är

• Dokumentets namn
  • En kort beskrivning av den som begärt signeringen
  • Vem som begärt signeringen

Utförda signeringar

Under listan av dokument följer en list av de dokument ni tidigare signerat / avböjt.

Ytterliggare information som tillkommit är signeringsdatum samt en en grön ikon om dokumentet är signerat eller en röd ikon om det är avböjt (se bild).

Tryck på ett dokument för att läsa dokumentet