Inloggning

När du öppnar Netpublicator Sign appen kommer du att mötas av en inloggningskärm. Här fyller du i ditt fullständiga personnummer och trycker sedan på "LOGGA IN".

Om du använder appen på en enhet som inte har Mobilt BankID installerat kommer du att ombeds att öppna Mobilt BankID på den enhet som har det. Om Mobilt BankID är installerad på samma enhet kommer den att öppnas och du kan då genomföra din inloggning.

Här kan du läsa mer om Mobilt BankID: https://support.bankid.com/sv