Inloggning

Direkt efter installation av appen kommer man automatiskt till inloggningen.

Fyll i användarnamn/email i fältet för användare/email och lösenord i lösenordsfältet.

Fälten blir aktiva genom att man klickar i fältet med fingret och då kommer ett tangentbord upp på skärmen för inmatning.

Klicka på logga in efter att ha fyllt i användarnamn och lösenord.

När detta är gjort kommer man inte behöva logga in användaren igen med andvändarnamn och lösenord om man inte aktivt loggat ut användaren.

Notera att du endast skall Logga ut om du skall lämna tillbaka din enhet. För mer info se avsnittet om Logga ut.

Pin-kod

Efter att användarnamn och lösenord har bekräftats så kommer man till en vy för skapandet av en pin-kod. Pin-koden är ett extra skydd mot att obehörgia användare skall kunna nå information kopplat till ditt konto.

Fyll i valfri fyrsiffrig pin-kod med siffror 0-9.

• Pin-koden bör av säkerhetsskäl skilja sig från eventuell pin-kod till läsplattan.
  • Om din enhet har stöd för touch-ID och det är aktiverat så kan du istället använda dig av det.
  • Netpublicator kan inte nollställa pin-koden utan du måste logga ut/in igen om du glömmer den.